Introductie

Frans Geene

Wie is Frans Geene, oprichter van APOsafety?

Gedrevenheid is een belangrijke eigenschap van mij en deze komt zeker in mijn werk ten behoeve van veiligheid tot uitdrukking. Het leuke aan veiligheid vind ik dat het iedereen raakt en een ieder er ook een bijdrage aan kan en moet leveren!

Mijn ervaring in veiligheid heb ik opgedaan in de industrie en semi-overheid. Na de studie HTS Chemische techniek heb ik mijn kennis van de mens in zijn werkomgevingen meer diepgang geven. Dit door Arbeids- en organisatie psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) te studeren. Met de kennis van chemische techniek en mens en organisatie rolde ik in de veiligheidskunde. Hierop volgde de Hogere Veiligheidskunde (HVK) opleiding en ik werd lid van de Nederlandse Vereniging Voor Veiligheidskunde (NVVK). Ook ben ik gecertificeerd veiligheidskundige (Hobeon).

In de jaren als veiligheidskundige, HSE manager en senior safety engineer heb ik een brede kennissenkring van bekwame specialisten op het gebied van veiligheid, arbeidshygiƫne en organisatiekunde opgebouwd. Daar waar aanvullende gespecialiseerde kennis en kunde nodig is, kan ik een beroep op hen doen.

Voor verdere informatie kan via het onderdeel Contact de CV van Frans Geene opgevraagd worden.